Lokalbedøvelse 

Ved hjælp af bedøvelse har tandlægen kontrol over smerter og kan lindre de symptomer, som opstår i forbindelse med en behandling eller et større indgreb.

De fleste kan tåle bedøvelse. Men mange kan ikke tåle de midler, som bruges i forbindelse med en bedøvelse. For at sikre at du som patient ikke oplever unødvendige reaktioner, anbefaler vi, at du ved dit første tandlægebesøg medbringer en liste med navnene på din medicin.

Der findes forskellige former for bedøvelse. Hos Strandby Tandklinik – Din lokale tandlæge i Nordjylland rådgiver vi dig igennem disse og giver dig råd. Det er op til dig, om du vil bedøves under din behandling, men flere behandlinger kan være forbundet med meget ubehag, hvilket gør behandlingen ekstra svær at gennemføre for både din tandlæge og dig selv uden bedøvelse.

Ligeledes er alvorlige bivirkninger yderst sjældne ved lokalbedøvelse. Der kan dog være en let ømhed i det område, hvor bedøvelsen indlægges.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit smil. Hvis du har angst for bedøvelse eller tandlægebesøget, kan du læse mere i vores afsnit omhandlende tandlægeskræk. Klik her for at læse mere.

Call Now Button