Behandlinger

Bevar dit pæne smil hele livet og undgå dyre tandlægeregninger. Vi anbefaler, at du får tjekket dine tænder regelmæssigt hos tandlægen, så du kan få bremset små situationer, inden de når at udvikle sig til omkostningsfulde og behandlingskrævende problemer.

Derfor tilbyder vi tandbehandlinger er af højeste kvalitet, og konkrete og forebyggende behandlinger, så dine tænder har det så godt som muligt. Vi er altid glade for at se dig, men vi vil helst ikke se dig mere end nødvendigt, da vi kun ønsker det bedste for dig og dine tænder. Kom ind til os, så, hjælper vi dig med at få den bedste tandpleje.

Vi anbefaler, at alle vores patienter får foretaget en tandrensning hos vores tandplejere regelmæssigt. Her får du nemlig fjernet belægninger og tandsten. Tandbørsten er det første værktøj i god tandpleje, men den kan ikke klare det hele.

Vores tandplejer kan i et vist omfang også fjerne misfarvninger på tænderne, så du kan gå hjem med et hvidere smil. Vi anbefaler sådan en behandling grundet dens evne til at forhindre og forebygge mulige tandsygdomme. Plak er en bakterieophobning, der udvikler sig til tandsten, og hvis tandsten og plak ikke bliver fjernet med jævne mellemrum, kan du risikere at få alvorlige problemer med tænderne på sigt.

Står du i den situation, at du har en tand, som ikke kan repareres med en fyldning, så anbefaler vi en krone eller en bro. Dette vil stabilisere tanden og sikre, at tanden ikke knækker, så du derved undgår at miste den.

Efter behandlingen er det derfor vigtigt at holde tanden eller tænderne rene. Tænder med indbygget krone eller bro skal plejes ligesom naturlige tænder. Hvis ikke de bliver vedligeholdt, er der stor risiko for, at din krone eller bro vil gå løs eller falde helt ud.

En protese er en god løsning, hvis du har mistet én eller flere tænder. Hvis du har mistet en enkel eller få tænder, vil en delprotese være en god idé.

Vi kan også hjælpe med en helprotese, som er en udskiftning af flere tænder. De kunstige tænder i protesen udvælges, så de imiterer naturlige tænder.

Der er oftest tale om en aftagelig protese, hvor daglig rengøring er nødvendig for at kunne vedligeholde effekten af protesen. 

Parodontose eller paradontitis, som er den rigtige betegnelse, er tandkødsbetændelse, der har spredt sig nede omkring tandroden. Paradontitis er karakteriseret i form af blødninger fra tandkødet, men nogle gange forekommer sygdommen uden symptomer. Derfor er det vigtigt, at du får tjekket dine tænder regelmæssigt. På den måde kan vi fange paradontitis, før det udvikler sig, ofte smertefuldt, og i værste tilfælde med tandtab som resultat. Paradontitis skal behandles for ikke at opleve tab af tandens rodfibre med efterfølgende nedbrydning af tandrod og kæbeknogle som følge.

Har du en tand, som er svært beskadiget, så vil det være fordelagtigt at få et implantat. Denne type behandling er koncentreret om den beskadigede tand, og vil derfor ikke involvere andre tænder i munden.

Et implantat er en kunstig tandrod, som erstatter den manglende eller beskadigede tand. Dog ligner og føles den kunstige tandrod som en helt naturlig tand.

Undersøgelser viser, at ca. 95% af alle implantatbehandlinger stadig fungerer efter 10 år. Et implantat vil sikre, at din mund er i balance, og at du får et flot smil, som du stolt kan vise frem.

Hos Strandby Tandklinik har vi mange års erfaring med rodbehandlinger. Den måde hvorpå vi sikrer et godt behandlingsresultat, er ved at forhindre, at nye bakterier kommer ned i rodkanalen.

Dette vil altså sige, at rodkanalen renses og fyldes med et fyldningsmateriale. Det kan være, at tanden efterfølgende beskyttes af en krone, da roden er meget skrøbelig.

Vi guider dig naturligvis igennem hele processen og giver dig de rette informationer. Således er du ikke er i tvivl om, hvad der kommer til at ske før, under og efter behandlingen.

Er du utilfreds med misfarvninger på tænderne, tilbyder vi dig muligheden for at få en tandrensning på vores klinik.

Ved en almindelig tandrensning fjerner vores erfarne og dygtige tandplejer tandsten og mulige misfarvninger. Vores tandplejer er uddannet i at rense dine tænder, og er derfor egnet til at udføre denne form for behandling.

Vores tandplejer kan fjerne belægninger og misfarvninger til en vis grad. Vi udruster dig med al den nødvendige information, som omhandler selve behandlingen. Under processen tager vi også et klinisk foto af dine tænder før og efter din behandling. Dette er din garanti for, at behandlingen virker.

Strandby Tandklinik foretager selv små kirurgiske behandlinger, men i tilfælde af større behandlinger henviser vi til en specialist fra lokalområdet, som vi har et langt samarbejde med.

Et oralkirurgisk indgreb kan være nødvendigt, hvis du skal have fjernet visdomstænder fra dit tandsæt, eller hvis der er opstået cyster i kæbe eller mund.

Dette kan være en omfattende proces, men vi guider dig igennem dit forløb og oplyser dig om de nødvendige informationer.

En tandfyldning, kaldet en plombe, er en erstatning for en manglende tandsubstans. Du vil typisk få en fyldning i tanden, når du har et hul, hvor fyldningen vil erstatte den mangle tandsubstans, som du har mistet.

Her får du en lang holdbarhed og et flot æstetisk resultat. Materialet har en æstetisk farve, som minder meget om din tand. Herved opretholder du et naturligt tandsæt.

Som erfarne tandlægeprofessionelle ved vi, at et naturligt tandsæt og smil forbedrer ens selvtillid og selvopfattelse. Også hvorfor et æstetisk og stærkt fyldningsmateriale har stor betydning, når du skal have en fyldning.

Vi tilbyder en lang række behandlinger, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om dem.

Hos os er god kommunikation og individuel rådgivning kerneværdier. Derfor bestræber vi os på at vejlede dig igennem dit forløb.

Vi ønsker det bedste for dig og dit smil. I tilfælde af mere komplicerede behandlinger, henviser vi til en tandlægespecialist, som vi har et samarbejde med. 

Call Now Button