Ny patient

Hvis du ønsker en ny tandlæge, så vil vi med glæde byde dig velkommen på klinikken som ny patient! Hos Strandby Tandklink er der åben for patienttilgang for alle fra hele Nordjylland.

Det er vigtigt at vælge en tandlæge, som man har tillid til, og som interesserer sig for patienten. Vores mål er at skabe et miljø, hvor patienten kan føle sig tryg og have tillid til sin behandler – både gammel som ny patient.

Hos Strandby Tandklinik lytter vi altid til dine ønsker og behov og tilrettelægger et forløb, som er til gavn for din tandsundhed.

Som patient her vil du være sikker på, at personalet vil tage sig godt af dig, og at vi tager os god tid til dig. Derfor undgår vi brugen af fagudtryk og taler i et enkelt og letforståeligt sprog. På denne måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser.

På vores tandklinik vil du altid blive oplyst om økonomien, før din behandling begynder. Således vil der ikke være nogle skjulte omkostninger for dig som patient.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores venlige personale, som hele tiden vil være dig behjælpelig. Vi bestræber os på, at din behandling gennemføres med mindst mulige smerter og i overensstemmelse med dine forventninger.
Når du ankommer til klinikken første gang som ny patient, er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringsbevis. På denne måde kan vi nemt få dig oprettet i vores digitale system.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en bestemt behandling, eller du ønsker tid hos en dygtig og erfaren tandlæge. Vi glæder os til at møde dig personligt i klinikken.

Call Now Button