Har du tandlægeskræk?

Ifølge Tandlægeforeningen er ca. 30% af den danske befolkning nervøse, bange eller har en mild angst for at gå til tandlægen. Så du er ikke alene. Vi gør vores for at hjælpe dig af med din tandlægeskræk.

Undgår du dine regelmæssige besøg hos tandlægen, har det en stor indflydelse på din tandsundhed. Almindelig tandpleje er en forebyggende behandling, som har til formål at mindske dine chancer for at blive ramt af akut tandpine. Læs mere om akut tandpine her.

Mistillid til tandlægen og en forestilling om, at man ikke får den nødvendige rådgivning, er et udbredt problem blandt patienter med angst for at gå til tandlægen.

Vores erfaring viser, at jo større et kendskab man som patient har til sin behandling, jo mindre bange bliver man, og jo mindre ondt vil den pågældende behandling også gøre.

Hos Strandby Tandklinik vil du blive mødt af et team af erfarne behandlere. De har alle den fornødne indsigt, er positivt motiverede og besidder den fornødne tålmodighed til at hjælpe dig og dit smil. Vi guider dig igennem din behandling og skræddersyer dit forløb. Således er du i kontrol over, hvad der skal ske hos tandlægen.

Hvad gør jeg mod tandlægeskræk?

Hvis du lider af tandlægeskræk eller angst, vil vi meget gerne høre om dine tanker. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Hvis der er noget ved din behandling, som du er i tvivl om eller ikke forstår, så giv os besked.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du måtte have til en af vores behandlere. Vi vil også meget gerne tage en uformel snak om dine tanker.

Tandlægeforeningen har opstillet en række gode råd til dig, der lider af tandlægeskræk. Du kan finde dem her.

Call Now Button