Ny patient - skift tandlæge til Strandby Tandklinik

Tandlæge med tilllid

Det er vigtigt at du har en tandlæge du føler dig tryg ved, og som lytter til dine behov og ønsker. Tillid og tryghed er især vigtigt, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er også netop de to faktorer der er vigtige, når man skal opbygge tiltro til et nyt menneske.

Hos Strandby Tandklinik vil vi gøre alt hvad vi kan for at dit tandlægebesøg bliver så behageligt som overhovedet muligt. Du er i centrum, og vi kun beslutninger om din behandling i dialog med dig.

Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dine tænder.

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du ønsker at blive patient hos Strandby Tandklinik, skal du blot ringe til os eller komme forbi klinikken. Vi aftaler så en tid, hvor du kan møde vores behandlere. Medbring dit sygesikringskort ved besøget, så vi kan oprette dig i vores system. Så nemt og hurtigt kan du skifte tandlæge. 

Dit første besøg

Ved første besøg hos vores tandklinik, beder vi dig medbringe dit sygesikringskort. På den måde kan vi oprette og registrere dig i vores system. Vi sørger for, at din journal bliver overført fra din forhenværende tandlæge. Ved første besøg må du ligeledes gerne medbringe et medicinkort eller fortælle os om det, hvis du tager nogen former for medicin. På den måde kan vi sikre os, at du får den helt rigtige behandling.