Om Strandby Tandklinik og vores personale

Leder du efter en erfaren og dygtig tandlæge i Strandby, så skal du ikke lede længere. Når du som patient besøger vores tandklinik, sætter vi os med dig og tager en grundig snak om dine ønsker og behov. Herefter vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn, og bagefter beslutter vi, hvordan vi giver dig den bedste behandling.

Vores team

Miklos

Klinikejer og tandlæge

Miklos er uddannet i 2014 på det anerkendte Semmelweis University i Budapest. Han har haft sin egen private klinik i Budapest i 6 år, og flyttede i 2022 til Danmark som ny ejer af Strandby Tandklinik. Miklos er særligt god til at diagnostisere tandproblemer og behandle dem præventionelt.

Sofie

Tandplejer

Sofie er uddannet tandplejer fra Århus Universitet i 2017. Sofie har 3 års erfaring fra en klinik i Aalborg. Hun startede på klinikken i 2020. Hun udfører tandeftersyn og tandrensninger, samt planlægger og udfører paradontosebehandlinger.

Anuja

Klinikassistent

Anuja er uddannet klinikassistent fra Dental College i Aalborg i 2017.
Hun startede på klinikken i januar 2020. I vil møde Anuja i receptionen og når I ringer til klinikken vil hun ofte være den I taler med.

Ditte

Klinikassistent

Ditte kommer fra Ålbæk og udlært i Hjørring. Hun startede på klinikken 1. maj 2023. Hun er uddannet klinikassistent fra Dental College Aalborg i 2015. I vil møde Ditte i receptionen og ved stolen.

Om tandklinikken i Strandby

Strandby er en mindre by, som ligger i forlængelse af Frederikshavn. Klinikken ligger i et parcelhuskvarter på Haldsvej 43. Klinikken er oprindeligt lavet i parcelhus form, men tilegnet til at være en tandlægeklinik med 3 behandlerrum. Den har hjemmets rumlige atmosfære og de ting man kan forvente af en moderne tandlægeklinik.

Klinikken er bygget i smuk, rød mursten og vi har valgt at vedligeholde den fremragende arkitektur fra 1977. Vi har valgt at indrette klinikken moderne, og samtidig beholde dele af 70’er stilen f.eks. med vores gule lamper.

Når du træder ind på klinikken, vil du opleve et venligt, hjemligt og intimt miljø.