Patienter fra Dalum

Bor du i Dalum og søger efter en ny tandlæge?

Tandklinik Fabian i Odense S ligger blot 3 kilometer fra Dalum og vi har åbent for patienttilgang!

Find os her

Lige i krydset mellem Svendborgvej og Hjallesegade ligger Tandklinik Fabian – Odense placeret. Klinikken har egen parkeringsplads med indkørsel fra Svendborgvej. Det er derfor nemt for dig fra Dalum at komme til og fra tandklinikken. Det tager cirka 8 minutter fra Dalum til klinikken i bil – eller 14 minutter på cykel. Du kører blot af Dalumvej, Nygade og Demantsvej, drejer ned ad Hjallesegade og følger denne hele vejen ned til krydset.

Første besøg

Ønsker du at skifte tandlæge til Tandklinik Fabian, tager vi os af alt det administrative. Alt, du skal gøre, er at medbringe dit sygesikringskort – så vi på den måde, kan tilføje dig i vores system. Hvis du tager nogen form for medicin, må du gerne medbringe dit medicinkort ved første besøg, eller fortælle os om hvilken medicin, du tager. På den måde kan vi give dig din helt rigtige behandling.

Hos Tandklinik Fabian i Odense er vores kerneværdi, at du som patient altid er i centrum. Kommer du som ny patient fra Dalum, vil du derfor være med ind over beslutningerne. I fællesskab finder vi nemlig den løsning, som vi på klinikken kan stå inde for rent fagligt, og som du som patient er enig i – både i forhold til pris og endeligt resultat.

Kommer du fra Dalum, tager vi glædeligt imod dig på tandklinikken i Odense S. Vi værdsætter en åben dialog og allerede fra første besøg tilbyder vi dig en vejledende og engageret behandling i tandlægestolen. Vi har egen parkeringsplads, så det er nemt for dig som ny patient, hvis du er i bil. Bemærk, at der er indkørsel fra Svendborgvej. 

Om os

Hos Tandklinik Fabian i Odense står et kompetent og erfarent team klar til at tage imod dig fra Dalum. Klinikken har tre behandlingsrum, hvor vores søde og dygtige personale arbejder hårdt for at give vores patienter en god oplevelse. Vi gør altid vores bedste for, at du som patient forlader vores klinik med et smil på læben efter en god og tryg oplevelse. Vi har samtidig mange års erfaring med tandlægeskræk og står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skulle have skræk for at gå til tandlæge.  

ÅBNINGSTIDER

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

08:30 – 18:00
08:30 – 18:00
08.30 – 16:30
08:30 – 17:00
08:30 – 15:30

Telefontider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
 08:30 – 12:00

Kontaktoplysninger

Telefonnummer.: +45 66 14 37 06
E-mail: info@tandklinikfabian.dk

Tandlæge Tibor Karoly Fabian ApS
CVR: 37859761
Svendborgvej 89. 5260 Odense S

Book tid nu

Det er en stor klinik med tre behandlingsrum, hvor vores søde og smilende personale arbejder på fuld tryk, for at give vores patienter en god oplevelse. Når du kommer ind på klinikken kan du forvente hyggelig stemning. Venteværelset er placeret i en førhenværende udestue, med pæn udsigt til vores have. Her skal du selvfølgelig ikke vente længe, men mens du venter kan du læse lidt om vores personale, opdateringer på kliniken og få dagens nyheder via vores informationsskærm.

Vores typiske tandbehandlinger

En af vores kerneværdier er, at patienten altid er med ind over beslutningerne. I fællesskab finder vi en løsning, som vi som tandlæger kan stå ind for rent fagligt, og som patienten er enig i i forhold til pris og det endelige resultat.

En anden værdi er, at vores behandlinger altid skal udføres så smertefrit som overhovedet muligt. Derfor har vi brugt meget tid på at dygtiggøre os i at lave bedøvelser.